Project Description

מומלץ ללוות את הסטייק הקצוץ בירקות טריים, גואקמולה, ריפרייד בינס וסלסה – כל סועד לפי רצונו

חומרים:

16 טורטיות תירס או קמח חיטה בקוטר 8 ס"מ
450 גרם בשר בקר. שייטל או סינטה או פילה פרוס לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ
מעט מלח גס
מעט שמן זית
לתערובת תיבול:
1 כפית כמון טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
1/3 כפית אורגנו
1/3 כפית פלפל שחור טחון

הכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי תערובת התיבול.
  2. מחממים מחבת פסים כבדה, או גריל משומנים מעט.
  3. מתבלים את הבשר בתערובת התיבול ומטפטפים מעט שמן זית.
  4. משהמחבת חמה מאוד, צולים את הסטייקים במהירות, כמה דקות מכל צד עד שיהיו עשויים לטעמכם. מעבירים למשטח עבודה וממתינים כמה דקות.
  5. מפזרים מעט מלח גס. בעזרת סכין חדה פורסים את הבשר לרצועות ברוחב  1.5 ס"מ וממלאים בטאקו או בבוריטו.