קמח תירס מקסיקני מופק מתירס לבן למאכל המעובד בעזרת טכנולוגיה ייחודית הנקראת ניקסטמל: תהליך בישול של גרגירי תירס לבן מזן מיוחד עם חומר טבעי בעל תכולת סידן גבוהה.

בשל תהליך הניקסטמל, עמילן התירס הופך לעמילן עמיד ואינו מתעכל.
איכות חומצות האמינו טריפטופן וליזין עולה, כמות הסידן בקמח זה גדולה: 400 מג" ל-100 גרם קמח.
כמות הניאציןB3  היא פי ארבע בהשוואה לקמח תירס רגיל.
שילוב אכילת תירס ניקסטמל עם קטניות מעלה את איכות החלבון. קמח תירס לבן זה הוא בעל אינדקס גליקמי נמוך: 38.
תהליך הניקסטמל הופך את קמח התירס של מינסה לגמיש ונוח לעיבוד ולהכנת מגוון מאכלים בריאים.
חברת טרז פזוס משווקת באופן בלעדי בישראל את קמח התירס של חברת מינסה המקסיקני.

למצגת בנושא קמח התירס ותהליך הניקסטמל – לחצו על התמונה

corn