טורטייות התירס של טרז פזוס, המיוצרות במפעל בארץ מקמח המינסה, מביאות ערך מוסף בריאותי בשלל גדלים וצורות.
סיפורה האישיי של שרית סרדס, שהורידה 18 ק"ג לאחר שהתאהבה בקמח התירס, הוא רק ההתחלה של המהפכה התזונתית שטרז פזוס שותפה לו.

"שנים רבות נאבקתי במשקל ולזוועתי גיליתי שאני חסרת שליטה עליו. אני משמשת כבר שנים כעיתונאית אוכל, אך משנה לשנה רק הלכתי ותפחתי והתיסכול הלך וגבר. בכל יום החלטתי  שאני מתחילה דיאטה, ובסיומו של אותו יום ידעתי ששוב נכשלת. מעגל קסמים שקשה לשבור אותו. עד שגיליתי את הדיאטה המופלאה  ששינתה את חיי  דיאטה נטולת גלוטן וסוכר. נפרדתי לשלום מהמתוקים ומכל מוצרי החיטה וירדתי 18 קילו בתוך פחות משנה. התחליף הנהדר שמצאתי לקמח חיטה היה קמח התירס של מינסה  מבחינתי,  הקמח הזה הוא פשוט הצלה. הוא משמש אותי לאפייה, להכנת ניוקי ביתיים רכים ומנחמים, לבצקניות,  כציפוי לשניצל, כמסמיך למרק וכחומר המאחד של קציצות ולביבות למיניהן. הוא נוח מאוד לעבודה ואני משתמשת בו כבר חודשים רבים. למען האמת, אני לא רואה איך אני מקיימת את התפריט שלי בלעדיו."

מתכוני קמח התירס של שרית סרדס-טרוטינו:

כרובית מטוגנת בקמח תירס
לביבות של ירקות עם קמח תירס